Bedre sejlads og økonomi med bundmaling

Hjem » Bedre sejlads og økonomi med bundmaling

Når efteråret melder sin ankomst er det tid til at sætte familiens båd på land. Når båden er landsat er det nemlig en del lettere at komme til at rense bådens bund og reparere eventuelle skader på skroget.i den forbindelse er det smart at give båden et lag antifouling – på danske kendt som bundmaling.

Antifouling er den bedste metode hvorpå du kan undgå at bådens underside gror til med bramgæs (havsnegle), alger og skaller som hæmmer bådens fremdrift. Disse vækster af mikro organismer og smådyr er nemlig ikke kun kosmetisk skæmmende. De kan også få indflydelse på din økonomi.

Hvor ofte skal jeg bruge antifouling?

Du bør mindst én gang om året påføre din båds underside et eller flere lag bundmaling. På den måde kan du effektivt forhindre alge vækst på skroget, lige som snegle og skaller vil få svært ved at fæste sig når bådens bund er behandlet med antifouling eller bundmaling. Dette betyder at du vil undgå den øgede vandmodstand under sejlads. Du vil kunne sejle hurtigere og mere ubesværet – og du vil, vigtigst af alt, spare en masse penge på brændstof.

Hvor kan jeg finde billig antifouling online?

Hvis du således overvejer at give båden et lag bundmaling i forbindelse med klargøring kan du finde billig antifouling eller bundmaling hos Bådbiksen.

Bådbiksen er en online shop som er leveringsdygtig i en bred vifte af produkter inden for kategorierne bådudstyr samt redskaber og materialer til rengøring, vedligeholdelse og pleje af båden. Hos Bådbiksen kan du således både finde antifouling produkter som de værktøjer du skal bruge når båden skal enten slibes eller strippes. Og der er næsten altid gode tilbud på antifouling fra International og Nautical hos Bådbiksen.

Du kan læse mere om antifouling og bundmaling, og bestille billig antifouling online via webshoppen på baadbiksen.dk

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen