Beskyt din Huawei p10 Lite med et cover

Det er en ret dårlig idé ikke at beskytte sin smartphone mod ridser og skrammer. For det første er en smartphone ikke nogen lille investering – de fleste smartphones koster mange penge – og et cover, lidt beskyttelses film eller en stribe panser glas koster ikke alverden til sammenligning. For det andet er det ret dyrt at få repareret en splintret skærm, og ridser er bare så ærgerlige, når nu man har købt en smuk telefon. Og covers behøver ikke være klodsede eller grimme. Nu om stunder er det muligt at få et rigtig pænt cover ti sin mobil telefon, uanset om man er til læder, transparent plast, nappa eller måske silicone. Når du pakker din telefon ind i et cover, beskytter du den ikke alene mod ridser og smadret skærm – du har også mulighed for at sende et moderigtigt og unikt personligt signal til omverdenen.

I webshoppen på capida.dk tilbyder vi et stort og velassorteret udvalg af covers til mobiletelefoner. Du kan vælge mellem klassisk og stilfuldt læder cover, et friskt og trendy cover i indfarvet pu-læder – pink, grønt, hvidt, blåt eller sort – eller måske et super stød absorberende og varme ledende Armor Guard TPU hybrid cover i støvtæt design, med forhøjede kanter og slagfaste, polstrede hjørner.

Det er meget vigtigt, at du vælger et cover, som passer præcist til din smartphones mærke og model. Hos capida.dk har vi inddelt vores vare sortiment, således at du nemt kan finde det perfekte cover, uanset om du bruger Apple iPhone eller Huawei, HTC, Samsung, Sony eller Microsoft smartphone. Hvis du for eksempel er indehaver af den smarte Huawei p10 Lite smartphone, kan du nemt slå op under netop denne model og finde et cover, som er designet til formålet.

Find dit Huawei p10 Lite cover på capida.dk/mobil-tilbehor/huawei/huawei-p10-lite/covers.html og få det leveret inden for få arbejdsdage.