Bestil haveservice med fliserens i Roskilde, Ringsted eller Køge

15 juni 2021 Astrid Pedersen

Skal flisebelægningen på din terrasse eller i din indkørsel stå skarpt her til sommer? Så bør du investere i professionel fliserens.

Hvorfor skal jeg betale mig fra rensning af fliser?

Måske tænker du at det er unødvendigt at betale i dyre domme for at få renset mos, alger og ukrudt væk fra dine fliser.

Du har måske overvejet at købe højtryksspuler og selv ordne fliserne så overfladen bliver pæn og lys på ny. Mange have ejere vælger at løse problemerne med overbegroede fliser på den måde.

Når du spuler fliserne med en højtryksspuler risikerer du dog faktisk blot at gøre ondt værre. En højtryksspuler er ganske vist utroligt effektiv når det handler om at fjerne de grimme pletter fra mos og flisepest. Men du kan som menigmand komme til at ødelægge flisernes overflade ved en højtryksspuling.

Flisernes skal beskytter dem imod indtrængende fugt. Bliver skallen beskadiget kan det godt gå hen og blive et stort problem til vinter når frosten sætter ind. Den væde som er trængt ind i fliserne kan forårsage frostsprængninger som kan ødelægge de enkelte fliser.

Der ud over vil flisen, såfremt den beskyttende skal er spulet væk, blive mere porøs i overfladen. Dette gør det nemmere for flisepest og mos at fæstne sig på ny. Og så er du faktisk lige vidt.

Få hjælp til rensning af fliser i Roskilde, Ringsted, Gilleleje, Holbæk og Køge

Hvis du er bosat i den vestlige del af Midtsjælland eller i Nordsjælland kan du få professionel hjælp til fjernelse af mos, alger, ukrudt og flisepest hos Stecks Fliserens.

Stecks Fliserens benytter udelukkende miljøvenlige produkter og det mest moderne udstyr til fliserens – og denne udføres af dygtige og rutinerede havemænd med mange års erfaring. Dette er din garanti for en skånsom og effektiv behandling af dine flise belægninger. Læs mere, og booke en fliserens på stecksfliserens.dk.

Flere Nyheder