Bestil mad ud af huset til konfirmationen

04 juni 2021 Astrid Pedersen

Står du for at skulle afholde konfirmation i løbet af sommeren? Så kan du med fordel vælge at bestille mad ud af huset.

Hvor kan jeg bestille mad til konfirmation i Silkeborg?

Er du og din familie bosiddende i Silkeborg eller nærmeste omegn kan du bestille mad til konfirmation hos Madkassen. Madkassen er et silkeborgensisk catering firma som leverer skønne retter til take away samt mad ud af huset til alle anledninger.

Hos Madkassen finder du blandt andet et kæmpe udvalg af lækre tapas to go. Tapas egner sig rigtig godt til fester med buffet, da de små hapser nemt kan indtages stående. Samtidig er tapas lækker sommermad idet de ikke er så tunge. Og med tapas har dine gæster mulighed for at få smagt på lidt af hvert.

En tapas buffet fra Madkassen kan for eksempel indeholde fennikelpølsespyd med cornichon, chorizo og serranoskinke med artiskokker som tilbehør, jumbodadler med bacon og timian, lækre soja marinerede kyllingespyd, wraps med laksesalat, pestocreme og rucola, krydret peberpaté med agurk og chili relish, to slags oste med oliven og honning samt diverse dyppelse, for eksempel pesto og hummus.

God mad ud af huset til lave priser hos Madkassen

Madkassen er kendt i Silkeborg og omegn for at holde nogle af de mest rimelige kuvert priser på buffet anretninger. Du kan således trygt bestille mad til konfirmation, barnedåb, bryllup, runde fødselsdage, receptioner eller studentergilder hos Madkassen uden at det behøver at slå bunden ud af dit budget.

Når du bestiller mad ud af huset hos Madkassen leveres din bestilling direkte til døren til den aftalte tid. Det eneste du skal gøre er at anrette de lækre og velsmagende retter på din buffet og glæde dig over at du har sparet mange timer i køkkenet.

Læs mere, og bestil mad ud af huset online hos Madkassen på Madkassen.dk.

Flere Nyheder