Bliv klar til skiferien med det rette udstyr

Hjem » Bliv klar til skiferien med det rette udstyr

Vinterferien er lige om hjørnet, og hvis du skal på skiferie, kan det derfor være en god ide, at du begynder at tænke over, hvad du egentlig har brug for af udstyr. For det er ærgerligt at komme af sted på ferie og så mangle noget, når du ellers havde planer om at bruge en masse tid på at stå ski og have det sjov med venner og familie. Sørg derfor for at have styr på det hele hjemmefra, så du bare kan nyde ferien i fulde drag. I denne artikel kommer vi ind på tre typer af udstyr, som det er vigtigt, at du har med på ferien.

1. Skiundertøj

Det varme, behagelige skiundertøj er helt uundværligt, når du skal ud at stå på ski. Det er derfor vigtigt, at du har mindst et sæt med og allerhelst to eller flere. Det er med til at gøre, at du altid har et tørt sæt skiundertøj at tage på, hvis du vil ud at stå på ski igen i løbet af dagen. Et godt sted at købe et sæt ekstra skiundertøj er på webshoppen blacksnow.dk/snow/skitoj/skiundertoj/, hvor de har et stort udvalg. Du kan vælge mellem to dele eller en one piece. 

2. Vandtætte og skiklare vanter

Når du kører gennem sneen hele dagen, er det også vigtigt, at du har nogle gode vanter med. De er med til at gøre, at du kan holde varmen på fingrene hele dagen, selvom du er ude at stå på ski fra morgen til aften. Det er ærgerligt, hvis du er nødt til at holde pause, fordi dine hænder er blevet for kolde. Udover at være varme og vandtætte, skal dine vanter også være gode til at holde på skistavene med. Du kan derfor med fordel handle i en butik med skiudstyr, når du skal finde vanterne. 

3. Skibriller

Solen er skarp, når den skinner i den kridhvide sne. Det er derfor vigtigt, at du har noget med, så du kan beskytte dine øjne. Det kan være almindelige solbriller, men det bedste er et par gode skibriller. Skibrillerne sidder fast rundt om hovedet med en elastik. Det gør, at du kan være sikker på, at de ikke falder af under kørslen. Det er irriterende, hvis du skal bruge energi på at køre og rette på brillerne, når du suser ned af en bakke. Med rigtige skibriller kan du være sikker på, at de sidder godt fast på dit hoved. 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen