Derfor skal du sætte bilen til skrot

Hjem » Derfor skal du sætte bilen til skrot

Hvis du har en bil, som er ved at have udtjent sin dage på landevejene i Danmark, så kører den måske heller ikke så godt længere. Det kan være, at den er begyndt at give problemer, når du skal køre, eller måske er den ikke længere forsvarlig at køre i. Men hvad skal man gøre af bilen, hvis den ikke længere er mulig at sælge? En af de muligheder der er værd at overveje, er at den skal til skrot. 

Skrotbiler er også typisk dem, som måske er afvist i synshallen, eller måske har din ældre bil være ude for en større skade, som ikke kan svare sig at reparere. Her kan en mulighed være, at kontakte en autoophugger, som gerne vil have din bil. En anden fordel ved en autoophugger er desuden også, at vedkommende udbetaler en skrotpræmie til dig. Denne ligger typisk omkring 2.200 kr. 

Hvilke kriterier skal opfyldes for en skrotpræmie? 

Der et par kriterier, som skal opfyldes, før man kan få en skrotpræmie. For det første skal bilen være registreret i dit navn. For det andet skal bilen senest være afmeldt juni, 2000. For det tredje skal bilen have haft en ansvarsforsikring, da den blev afmeldt. For det fjerde må bilen maksimalt veje 3.500 kg, og for det femte må bilen max have plads til 9 personer – inklusiv førersædet. Hvis disse ting kan overholdes, så kan man skattefrit få udbetalt 2.200 kr. 

Udover den fordel, at man får udbetalt et beløb, så er der også andre fordele at hente. En af fordelene er også, at bilen bliver hentet af autoophuggeren. Du skal derfor ikke tænke over, hvordan du kommer af med bilen. Derudover får du også en miljøvenlig måde at komme af med bilen på – og dette er bestemt også noget, man bør overveje i en tid, hvor miljøet er i fokus.

Her kan du også læse et indlæg omkring, hvor du kan få bilen til skrot. Og hvis du generelt er interesseret i at læse omkring biler, kan du gøre det her: https://fartblog.dk/

Tjek også disse sider:

https://kørenyt.dk/
https://køretips.dk/
https://fartglæde.dk/
https://køreglad.dk/
https://fartblog.dk/
https://MotorOgTeknik.dk/
https://GearBloggen.dk/
https://HyperCar.dk/
https://OmniBil.dk/
https://FartGlad.dk/
https://SpeedyNews.dk/
https://bilelskere.dk/
https://Transportation.dk/

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen