En billig boligadvokat i København

Mange tror, at det skal være dyrt at hyre en advokat – men det behøver det overhovedet ikke at være

En advokat bliver ofte sat i forbindelse med noget, der er meget dyrt. Det behøver det dog slet ikke at være. Man kan aftale med nogle advokater, at de tager en fast pris for deres ydelser. På den måde vil du ikke få nogle grimme overraskelser, når regningen fra advokaten endelig kommer. Det er derfor en god idé at lede efter en advokat til en fast pris, der gerne skal være lav. Der er mange advokater at vælge mellem, derfor er det en god idé at kigge på en del forskellige, før man træffer sin endelige beslutning. Der er mange penge at spare ved at vælge den helt rigtige og billige advokat.

Her er det muligt at få en billig boligadvokat, hvis du skal købe en ny bolig i København

Det er ikke svært at finde en boligadvokat i København, men du har sikkert brug for en billig boligadvokat i København. Her kan advokatfirmaet Hviid Bolig Advokater nævnes. De har meget erfaring med netop køb og salg af boliger, og de er klar til at yde professionel juridisk hjælp til dig. De har over 27 års erfaring med køb og salg af boliger, og de har behandlet over 12.000 forskellige sager. Det er mange sager, så din sag er i meget gode hænder hos dem. De tager kun 6.900 kroner for deres fulde pakke, der dækker en del ydelser. Det er en fast pris, som der tidligere blev nævnt var en god idé at gå efter. Er din sag en hastesag, så kan de sagtens også klare den.

Dette følger med i pakken til de 6.900 kroner: advokatrådgivning, skødeskrivning og en refusionsopgørelse. Det er de tre ting, der danner basis for en god advokatydelse. Advokatrådgivningen består egentlig af, at din advokat gennemgår de dokumenter, der er i handlen. Han eller hun sikrer sig, at de stemmer overens med lovgivningen og dine forventninger. Skulle du have spørgsmål, så vil han eller hun være klar til at hjælpe dig. Skødeskrivning er også en vigtig proces. Her bliver skødet skrevet og tinglyst. Det bliver altså helt officielt, at du ejer boligen. En meget vigtig proces, der skal gøres helt rigtigt. Til sidst laves der en refusionsopgørelse, der egentlig er en afslutning på handlen med mægleren. Boligen er nu din, og du har lavet en god handel uden at skulle bekymre dig yderligere.