En undulat er et sømmende kæledyr for mange!

Hjem » En undulat er et sømmende kæledyr for mange!

Hvad gør du, når dit barn spørger, om vedkommende ikke gerne må få en stor hund derhjemme og lover at lufte den, fordre den, lege med den og så videre hele året rundt?

Du ved jo godt, at det i den bedste situation ender med at blive et familieforetagende, men I har altså så travlt, at du godt ved, at I ikke finder tid til hunden på de præmisser, som det kræver at have en hund.

I værste tilfælde gider knægten ikke lufte dyret, når det bliver vinter, og når så hvalpen er blevet stor, så er den ikke lige så interessant mere, og måske var det derfor bare et modelune med at få sådan en hund.

Dog kan du godt lide tanken om, at du giver dit barn noget ansvar for at have at gøre med et dyr, for barnet har trods alt nået den rigtige alder – men en hund er måske for meget af en mundfuld.

Det vil være markant bedre, hvis man har at gøre med et dyr, der ikke kan komme så meget omkring, er nemt at passe, ikke larmer så meget og generelt passer sig selv.

I sådan et tilfælde er en undulat simpelthen bare det bedste at starte med!

Måske ser barnet sig ikke tilfreds med dette kompromis, men måske kan man forklare noget med, at dette kan være en start, og kan barnet bevise, at man kan tage sig af en fugl, og den stadig er interesseret i fuglen efter et stykke tid, så kan en hund måske komme på tale.

Der er trods alt tid og overskud nok i familien til, at man eventuelt i samlet flok kan tage sig af den her undulat, hvis barnet mister interessen for den.

Det kræver ikke så meget at tage sig af sådan en undulat, så dette er et godt begynder-kæledyr.

Tjek også disse sider:

https://dyre-pleje.dk/
https://dyreglæde.dk/
https://dyre-nyt.dk/
https://dyrebloggen.dk/
https://tips-dyr.dk/
https://Vores-Dyr.dk/
https://altomdyr.dk/
https://KlodensDyr.dk/
https://SødeDyr.dk/
https://nuttede-dyr.dk/
https://husdyrsbloggen.dk/
https://Dyreliv-Bloggen.dk/

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen