Er nyt altid det bedste?

Hjem » Er nyt altid det bedste?

Der udkom for nogle måneder siden en sang, hvori en del af lyrikken hed sig, at gammelt ikke var ensbetydende med dødt, og at nyt ikke var det samme som det bedste.

Det er modigt i en branche, hvor man kun er så god som ens seneste udgivelse, hvor man helst ikke skal skue retur, og hvor pengene mest er i at optræde live end at udsende plader – selvom hvis man udgiver musik i en nichegenre, som tilfældet var her.

Men der er jo nogle situationer, hvor det nyeste faktisk er det bedste i kraft af, at det er det mest informative, mest opdaterede, kan fjerne tidligere fejl og misforståelser, følge udviklingen og komme med opdateringer.

Vi taler selvfølgelig om, når man taler om nyt i form af nyheder.

Det kan være sjovt at kigge på gamle nyheder, specielt hvis det er virkelig gamle nyheder, hvor man så kan spejle samfundet i, hvordan tingene så ud dengang versus nu.

Men hvis man skal være med i debatten, så bør man konstant være opdateret på, hvad der sker i ind- og udland og helst også gerne, når det drejer sig om forskellige stofområder såsom sport, kunst, litteratur med videre.

For bare en del år siden kunne man lægge sig blødt på nyheder, der var lidt dagsgamle og kalde dem aktuelle, men nu om dage skal man helst være opdaterede i timen, ja, helst i løbet af minutter, hvis man skal være med, hvor tingene sker.

Det er konsekvensen af hurtige informationer globalt, og det er jo det, som folket har ønsket sig længe, så det er ikke en udvikling, vi kommer til at se, vil gå retur.

Man bør derimod isolere sig, hvis man vil undgå nyhedsræset, og man skal efterhånden længere og længere væk, hvis man ikke vil opfanges af nyhederne – eller bliver en del af nyhederne selv.

Tjek også disse sider:

https://nyhedsposten.dk/
https://daglignyt.dk/
https://BombastiskLiv.dk/
https://DagligTale.dk/
https://EnVerdenAfNyheder.dk/
https://NyhedsPuljen.dk/
https://NyhedsPlus.dk/
https://SOLOHISTORIE.dk/
https://udmelding.dk/
https://lidtnyt.dk/
https://danskenews.dk/
https://anchornews.dk/

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen