Få den bedste aftale om parkeringskontrol

18 april 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Når man som administrator af en ejendom med tilhørende faste parkeringspladser gang på gang oplever uvedkommende parkering, kan det godt være vanskeligt at forestille sig hvorledes man kan slippe af med dette problem.

Men det er faktisk ikke så svært. Det er blot at finde et godt parkeringsfirma som kan tilbyde professionel parkeringskontrol.

Hvem kan hjælpe mig med effektiv parkeringskontrol?

Hvis du leder efter et parkeringsfirma, som kan give en hånd med løsning af dine parkerings problemer, kan du trygt vælge UnoPark. Hos UnoPark finder du dygtige og veluddannede parkeringsvagter som gerne hjælper dig med at føre opsyn med dine private parkeringspladser.

Parkeringsvagter fra UnoPark har såvel hjemmel som beføjelse til at udstede bøde forlæg til udefra kommende biler der er parkeret på dine parkeringspladser. Og UnoPark skal nok se til at de skyldige beløb bliver inddrevet helt efter gældende forskrifter.

image

Behørig skiltning og opsætning af materiel ved UnoPark

UnoPark hjælper ikke kun med parkeringskontrol og parkeringsvagter. Når du indgår en aftale om parkeringsservice med UnoPark inkluderer aftalen også opsætning af skilte som kan advare potentielle parkerings syndere om faren for at få en klækkelig parkerings bøde.

UnoPark hjælper også gerne med opsætning af automater til udstedelse af parkeringstilladelser, lige som du hos UnoPark kan få professionel assistance i forbindelse med etablering af indhegnede parkerings anlæg med adgang kontrol.

Få fuld adgang til administration af dine egne parkeringspladser med UnoPark

Når du vælger UnoPark som dit parkeringsservice kan du samtidig glæde dig over top service i form af en brugervenlig app, som giver dig adgang til parkeringsadministration. App’en, som kan installeres på din smartphone eller din tablet, giver dig overblik over eksisterende parkeringstilladelser og gør det muligt for dig at tilbagekalde disse eller udstede nye, uanset hvor du befinder dig.

For et gratis og uforpligtende tilbud på en skræddersyet parkeringsløsning, kontakt UnoPark via hjemmesiden UnoPark.dk.

Flere Nyheder