Få et bord, der matcher dit sildebensgulv

31 august 2021 Emilie Jacobsen

Er du vild med dit sildebensgulv, har du måske overvejet, hvilket bord der vil passe godt til det. En nem og enkel løsning er, at du køber et sildebensbord også. På sildebensbordet er træet lagt i et sildebensmønster. Dermed får det den samme flotte effekt som gulvet. Du kan få et sildebensbord som både spisebord, sofabord og skrivebord. Hvis du virkelig er vild med sildebensmønsteret, er der altså rig mulighed for at få det ind i dit hjem.

Et af de steder, hvor du kan finde de mange forskellige former for sildebensborde, er hos Fynsk Snedkeri. Der håndlaver de hvert bord, hvilket sikrer, at bordet har en høj kvalitet og samtidig, at det er helt unikt. Hvis du gerne vil have noget, der skiller sig ud fra mængden, er det altså et rigtig godt bord for dig at overveje. 

Et bord du kan have i mange år fremover 

Måske synes du, at bordene hos Fynsk Snedkeri virker lidt dyre. Først og fremmest skal du selvfølgelig tænke over, at bordet er håndlavet. Det tager tid, men er med til at sikre en helt anden kvalitet og et helt andet look, end hvis det blev fremstillet på maskine. 

Derudover skal du huske på, at det er et bord i en høj kvalitet. Du kan derfor have glæde af det i mange år fremover. Selvom det koster mange penge at anskaffe nu, behøver du måske ikke at købe et nyt bord de næste 30 år, måske endda længere tid. Når du dividerer prisen på bordet udover så mange år, virker den rimelig ubetydelig. 

Endelig er der jo tale om, at bordet er unikt. Det er svært at få noget, der er unikt i dag, hvor så mange af vores ting bliver massefremstillet. Det giver dog en helt særlig følelse i et hjem, når der er noget, der er unikt i det. 

Flere nyheder