Få noget fotokunst på de plakater

06 juli 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Fotokunst kan være mange ting, men alt efter hvad det er for en kunstner, du vil have det fra, så kan det godt komme til at løbe lidt op.

Sådan nogle fotokunstnere skal jo gerne have det til at løbe rundt, og det kan være svært i nogle perioder, så når man står og betragter noget fotokunst, og man ser prisen, så kan man måske til at starte med godt undre sig over, hvorfor det kan koste så meget.

Men man ser jo også slutproduktet, man ser ikke al den tid, som der er blevet lagt i arbejdet, og hvor mange penge man er nødt til at lægge til side for at kunne klare sig.

Så kan man mene i Jantelovsdanmark, at så må folk finde på noget andet at lave, hvis de ikke kan leve som kunstnere, da det jo ikke er et krav, at man kan være kunstner.

fotokunst plakater

Støt lidt ved at købe fotokunst på plakater

Men hvorfor skulle man dog benægte folk deres drømme?

Noget fotokunst er jo også et produkt, som når man køber en liter mælk, og der er alternativer til begge dele, men man kan ønske sig begge dele lige højt.

Man kan uddanne sig til kunstner, eller man kan være selvlært, og man kan få støtte til den slags, men den bedste måde at få støtte på, er ved, at du køber noget til den pris, som der er fastsat.

En måde for sådan en fotokunstner at overleve er blandt andet ved at lave kopier af fotokunsten til plakater, og så kan man udgive det i begrænset oplag, så kan man holde prisen højere.

Det ser som regel også pænere ud med gengivelse af fotokunst, end det gør ved at have malerier gengivet på den måde.

Så kan kunstneren altid selv senere lave flere oplag.

Flere Nyheder