Find det billigste webhotel og domæne online

26 august 2021 Astrid Pedersen

Skal virksomhedens hjemmeside i luften inden for kort tid? Så skal du først have skaffet webhotel og domæne.

Hvor kan jeg bestille et billigt webhotel og domæne?

Hvis du er i markedet efter såvel et domæne som en billig hosting løsning til dit website kan du med fordel leje dig ind i et webhotel hos en af de mange danske udbydere af webhosting. Her kan du nemlig finde billig hosting med stor kapacitet.

Langt de fleste hosting udbydere tilbyder forskellige webhotel pakker, altså hosting løsninger i forskellige størrelser. De billigste webhoteller kan komme ned og koste under en tier om måneden – og det er da til at overkomme for at få hostet virksomhedens hjemmeside samt et antal til domænet hørende email adresser. Selv de billigste webhotel løsninger har masser af gode features.

Du får rigtig meget for pengene når du vælger en webhotel og domæne løsning hos en af de danske udbydere. Stort set alle webhoteller har eksempelvis mulighed for one click installationer af de mest kendte og anvendte cms’er (Content Management Systems). Det drejer sig blandt andre om Magento, Joomla!, WordPress, Shopify og Drupal.

Med denne feature er det nemt at opsætte sit eget website eller en online shop på kort tid. Og så er du godt på vej til at have en rigtig god online tilstedeværelse.

God sikkerhed på et billigt webhotel

Der ud over får du med selv et billigt webhotel fuld beskyttelse mod hacker angreb og virus på din hjemmeside. En webhosting udbyder sørger selvfølgelig for at al server software, for eksempel firewall og antivirus programmer, til hver en tid er opdateret. Og samtidig vil hyppige backups samt effektive failover systemer sikre at dine data ikke går tabt ved et eventuelt server nedbrud.

Du kan finde mere information om billig webhotel og domæne via web portalen webhotel-guiden.dk

Flere nyheder