Find det rette malerfirma til din facade

Hjem » Find det rette malerfirma til din facade

Det er et stort arbejde at male en facade, og det skal helst gøres rigtigt i første omgang, da det er et endnu større arbejde at gøre det om. Derfor skal du vælge det rigtige malerfirma!

Vi har talt med et malerfirma i København (https://malerkanonen.dk/malerfirma/) for at få nogle retningslinjer for, hvad man skal gøre, når man leder efter et malerfirma, der kan håndtere en facademaling.

Svaret er faktisk ret godt: Du skal spørge ind til en række ting, så du sikrer dig, at vedkommende ved, hvad han eller hun taler om.

Hvilke ting, tænker du så – og det er et godt spørgsmål, som vi forsøger at give et fyldestgørende svar på efter billedet.

Gå i dialog med dit malerfirma

Når du skal finde et malerfirma til at male din facade, er det altid en god idé – som det er med de fleste ting, du skal have professionelle fagfolk til at håndtere – at indhente tre forskellige tilbud.

Når du indhenter tilbuddene, så stil en række kritiske spørgsmål til maleren, så du er sikker på, at vedkommende ved, hvad det handler om. Spørg for eksempel, hvilken maling maleren har tænkt sig at bruge til dit hus, hvordan han eller hun vil forberede facaden og om der er noget, du skal være opmærksom på.

Du kan også med fordel spørge efter referencer. Det gode ved facademaling er netop, at det sidder på facaden, så du skal ikke inviteres indenfor for at se resultatet – du kan køre rundt i lokalområdet og se på nogle af de bygninger, det respektive malerfirma har malet. Kan du ikke få nogle referencer ud af maleren, kan du roligt regne med, at vedkommende ikke har erfaring med den type malerarbejde – og så bør du vælge en anden. 

Tilbage er der ikke andet at sige end held og lykke med jagten på det rette malerfirma til din opgave.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen