Fordele ved et kviklån

Hjem » Fordele ved et kviklån

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er som navnet måske antyder en lånetype, hvor du kan ansøge om at låne penge online. Et kviklån er nemmere og hurtigere at få godkendt, end hvis du skulle ned i banken. Et kviklån er i dag en ret bred lånetype. Der er kommet mange nye produkter på markedet, der gør at du kan ansøge om et kviklån på 1.000 kr. rentefrit i 30 til 60 dage eller på 500.000 kr., der kan afdrages over 180 måneder. Mulighederne er derfor mange. Der er dermed også kommet mange flere udbydere på markedet, der netop tilbyder kviklån for dig, som står og skal bruge pengene med det samme eller på én gang.

Hvorfor skal du vælge et kviklån?

Der er faktisk flere fordele i at vælge et kviklån frem for at tage ned i banken. Det kan blandt andet være derfor vi ser flere og flere dansker optage et kviklån år efter år.

Hurtig tilbagemelding på om du er godkendt

Når du ansøger om et lån online med nemID, så kan du forvente at få et ret hurtigt svar retur. Faktisk går det så stærkt, at du allerede har et svar på om du er godkendt eller ej inden for ganske få minutter. Der stilles naturligvis også lavere krav for at kunne låne penge og der kræves ingen sikkerhed for pengene. 

Få udbetalt pengene med det samme

Når du først er blevet godkendt og låneaftalen er underskrevet, kan du være heldig at pengene står på din konto allerede samme dag. I nogle tilfælde vil det kommer dage efter. Det betyder at du kan løse nogle af de akutte behov du måtte have, eller hvis du står og skal give svar på et køb af en ny bil eller sommerhus. 

Generelt er et kviklån for dig som har brug for en lånesikkerhed nu og her.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen