Gode tips til boligkøb

Hjem » Gode tips til boligkøb

Skal du til at købe bolig for første gang? Så er der et par tips og tricks, som er gode at kende til. Et af dem er, at du ikke bør begynde din boligjagt på nettet. Hvis du gør det, risikerer du at forelske dig i en bolig, du ikke har råd til. I stedet bør du starte i banken og få lagt et godt budget og få en ide om, hvad du kan låne.

Et andet godt tip er, at du gerne vil besøge flere banker, når du skal få dig et lån. På den måde er du sikker på, at du får det bedste lån.

Brug en boligadvokat

Når du har fundet den bolig, du gerne vil lave et bud på, skal du være opmærksom på, at ejendomsmægleren ikke er på din side. Deres primære fokus er at sikre en god handel for sælgeren. Derfor bør du overveje en boligadvokat. Dem kan du f.eks. finde på eboligadvokat.dk.

En boligadvokat er god at have ved hånden, fordi de kan gennemse diverse dokumenter og sikre, at alt er, som det skal være. De er også gode til at spotte fejl, eller en dårlig handel, og derudover kan de også overtage kommunikation med ejendomsmægleren.

Vær opmærksom på skødet

Når du køber en bolig, laver du en købsaftale, som beskriver den handel, du har indgået med sælger. En købsaftale er dog i teorien, kun en kontrakt imellem dig og sælger, og offentligheden ved derfor ikke, at du har købt huset. Det er der, du skal bruge skødet, da det er bevis for, at du ejer huset. Det er dog vigtigt, at du tinglyser dit skøde, når du har købt din bolig. Hvis ikke du gør det, kan en anden gå ind og tinglyse det, og dermed gøre krav på ejendommen, og så mister du retten til din bolig.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen