GulvKanonen – gulvafslibning i Roskilde til favorable priser

Hjem » GulvKanonen – gulvafslibning i Roskilde til favorable priser

Har du en hund eller kat, som har ridset dine trægulve med sine klør, eller har du selv sat ridser i gulvet, da du flyttede rundt på møblerne? Er det årevis siden, at du sidst fik slebet dine trægulve, så nu er de slidte og grimme? Uanset hvilken årsag der er til, at du har brug for at få slebet trægulvene i dit hjem, så kan det anbefales at vælge en professionel gulvsliber til at udføre opgaven, så du får et pænt og langtidsholdbart resultat. Nyslebne gulve vil få dit hjem til at stråle, og du kan vælge mellem forskellige typer af efterbehandling, som passer til din boligstil. Hyrer du en professionel gulvsliber kan du få den korrekte rådgivning vedrørende dine trægulve, og sammen kan I finde den rette løsning for dig.

Gulvsliber får dine trægulve til at se ud som nye

En dygtig gulvsliber fra GulvKanonen kan få dine trægulve til at se ud som nye. Ud over en flot gulvafslibning får gulvene også en efterbehandling, som betyder, at de holder sig pæne i lang tid. De bliver nemmere at vedligeholde, og vælger du lakbehandling, så får trægulvene en meget slidstærk overflade. Ludbehandling er en anden mulighed, hvor gulvene bevarer deres flotte naturfarve, og med den rigtige vedligeholdelse kan de også holde sig fine i lang tid, selvom de ikke har den samme slidstyrke som lakerede gulve. Nogle kunder vælger at få malet deres trægulve, og her er frit valg på alle hylder med hensyn til farven.

Hurtig opstart og tre års garanti på veludført arbejde

Har du brug for en hurtig aftale med en gulvsliber f.eks. i forbindelse med køb af ny bolig, så tilbyder GulvKanonen en hurtig opstart. Du er garanteret veludført kvalitetsarbejde og tre års garanti på alt arbejde. Du betaler først, når opgaven er løst til din fulde tilfredshed. Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på gulvafslibning, så kan du kontakte firmaet her https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-roskilde/.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen