Hundesko til de kolde poter

03 marts 2022 Marie Pedersen

advertorial

Hundesko

Hundesko er en god løsning til hunde med sarte poter, eller hvis din hund har fået et åbent sår eller en rift. Formålet med hundesko er, at beskytte hundens poter mod skidt og snavs, samt varme og kulde. Vores firbenede venner skal luftes uanset om det er en frostkold morgen, eller asfalten er glohed i sommervarmen.

Det er vigtigt at passe på din hunds poter, da skader på poterne kan være meget generende og smertefuldt for hunden. Hundesko giver dig mulighed for at passe ekstra godt på din hunds poter. Hos Østrand Hundeartikler finder du et bredt udvalg af hundesko i forskellige størrelser. I sortimentet finder du bl.a. hundesko fra PAWZ, der er fremstillet i 100 % naturgummi. Denne lette og tynde hundesko er let at sætte på hundens poter, og tilpasser sig efter poterne. Der er 12 stk. i en pakke, og de bør ikke anvendes mere end et par gange, for at effekten af skoene er optimal.

hundesko / hundestøvler

Mere beskyttelse til hunden

Har din hund brug for endnu bedre beskyttelse af poterne, så er de smarte Outback-hundestøvler et godt valg. Disse støvler er især velegnet til hunde, der færdes på hårdt og ujævnt underlag i naturen. Støvlerne er lavet af fleksibelt softshell-materiale, og har reflekser, som gør hunden synlig i mørke. 

Har din hund fået et sår eller en dyb rift, der skal holdes fri for støv og jord, er et par beskyttelsessokker i silikone en god idé. Materialet er fleksibelt og let at skære, så det kan tilpasses din hunds størrelse. Beskyttelsessokkerne bør kun bruges til beskyttelse af sår eller rifter, og egner sig ikke til brug over længere perioder. 

Husk at passe godt på din hunds poter. Hunde kan ikke lægge sig med benene oppe og slappe af, på samme måde som mennesker kan. De er dybt afhængige af gode og sunde poter.

Flere Nyheder