Jagten på skønhed har være hæsblæsende og radbrækket!

Hjem » Jagten på skønhed har være hæsblæsende og radbrækket!

Det er utroligt at tænke på, at man gennem selvsagt flere årtusinder har søgt efter opskriften på ikke bare den ultimative skønheds-kur, men også en metode til aldrig at blive aldrende.

Selvom skønhed er individuelt, så har specielt kvinder stræbt efter at finde den her formular eller mikstur, der kunne gøre alle som en bløde i knæene ved synet af dem, så de blev tilbedt i hele deres liv, om de så i forvejen var kongelige eller nederst i samfundets lag.

For det første burde den slags mennesker have indset, at de gamle grækere havde ret, at døden er med til at gøre os menneskelige, for hvis vi aldrig ophør med at eksistere, så er der ingen grund til at komme videre i livet – alting vil på et eller andet tidspunkt gå i opfyldelse for en.

Tænk også på al den stress med at skulle blive tilbedt konstant og aldrig kunne være sig anonym – der er en grund til, at kendisser nogle gange savner at være ukendte, selvom det er noget nær svært at komme retur til dengang.

Det er lidt at sammenligne med De vises sten, som alkymister troede, de kunne finde frem til og gøre alting til guld, så de kunne blive rige – selvom værdier på guld så ville falde drastisk, når der kom så meget af det frem.

Men “forskere” har mistet liv og lemmer i søgen efter denne uendelige skønhedskur, hvor man har prøvet sig frem med selvsagt alt med foragt for ens eget helbred, fordi prisen for at finde den eliksir oversteg alt andet.

Selv kvinderne, der skulle lægge krop til det, har måske endt med at vansire sig selv eller forkorte deres liv på anden vis.

Derfor er det kløgtigste at tage med herfra nok at sige, at din skønhed er personlige og skal værdsættes herefter.

Tjek også disse sider:

https://modeskøn.dk/
https://skønhedogmode.dk/
https://mode-tips.dk/
https://mode-blogger.dk/
https://modeglad.dk/
https://SenesteMode.dk/
https://Fashion-Bloggen.dk/
https://NyesteMode.dk/
https://Trendy-Bloggen.dk/
https://ModeOgTrends.dk/
https://beautyforslag.dk/
https://beautyforyou.dk/

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen