Kom ud af misbruget med en effektiv alkoholbehandling

02 februar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Er du bekymret over dit forbrug af alkohol i hverdagen, og vil du meget gerne vende skuden? Så bør du opsøge professionel hjælp til effektiv alkohol behandling så hurtigt som muligt.

Hvad indebærer en effektiv alkohol behandling?

Hvis en alkohol behandling skal have den tilsigtede effekt, det vil sige føre til en tilværelse uden afhængighed og misbrug af alkohol, skal den tilpasses individuelt. Hvad der virker for din nabo virker ikke nødvendigvis for dig.

Mange alkoholikere har glæde af en ambulant behandling med antabus, og vil derfor kunne gennemføre en afvænning i hjemlige rammer mens de passer deres arbejde og familie. Dette gælder især for kvartals drankere og andre alkoholikere som ikke har oparbejdet et massivt og vedvarende alkohol forbrug, men som blot har brug for en hjælpende hånd til at kvitte flasken og holde sig på ret kurs.

alkoholbehandling

Hører du til gruppen af hardcore alkoholikere, som igennem måneder og måske endda år har oparbejdet et problematisk dagligt forbrug af alkoholiske drikke, er det ikke sikkert at du vil kunne nøjes med ambulant behandling. Her kan det være nødvendigt for dig at komme ud af dine vante omgivelser i en periode så du er på afstand af diverse fristelser.

Det er nemmere at undgå at falde i hvis de afhængigheds skabende substanser er uden for rækkevidde. Samtidig vil du, såfremt du er dagligt storforbruger af alkohol, ikke selv kunne forestå den nødvendige afrusning.

Denne skal foregå i trygge rammer og under overvågning af sundhedsfagligt personale, hvis resultatet skal være vellykket. Og derfor bør du lade dig indskrive på et misbrugscenter hvis du ønsker en effektiv afvænning.

Tjek ind på alkoholbehandling hos Behandlingscenter Stien

Det danske misbrugscenter Behandlingscenter Stien har en høj succes rate når det handler om behandling af alkoholmisbrug. Du kan læse mere, og kontakte Behandlingscenter Stien direkte via hjemmesiden behandlingscenter-stien.dk.

Flere Nyheder