Lån til forbrug – ansøg nemt online

Hjem » Lån til forbrug – ansøg nemt online

Har du besluttet dig for at tage på en større rejse med familien, eller er du lige flyttet ind i en ny bolig, hvor du skal bruge mange penge til renovering eller boligindretning? Eller har du akut brug for en ny computer eller vaskemaskine, fordi den gamle er brændt sammen? Trænger din gamle bil til at blive udskiftet med en anden model? Måske har du ingen opsparing til selv at kunne betale for disse udgifter kontant, og måske har du ikke lyst til at bede din bankrådgiver om et lån, eller banken har sagt nej til at låne dig pengene.

Lån det beløb du har brug for

Uanset hvad, så kan du nemt ansøge om en forbrugslån online og få råd til det, du drømmer om. Der findes mange låneudbydere på markedet, og du kan eksempelvis sammenligne priser og ÅOP for at finde frem til det lån, som er billigst og passer bedst til dine behov. Hos låneudbydere som f.eks. Hotlån.dk og Robotlån.dk er der en stor fleksibilitet. Du kan låne mellem 3.000 – 75.000 kr., og du udfylder låneansøgningen online og underskriver med NemID. Du får svar inden for 30 sekunder på, om lånet er godkendt eller ej. Du skal ikke svare på, hvad pengene skal bruges til, men der bliver selvfølgelig taget udgangspunkt i dine økonomiske forhold. Du skal være over 25 år for at låne, have fast arbejde, og du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret. For dig, som gerne nemt og hurtigt vil låne til forbrug, uden at skulle involvere din bankrådgiver, er et online forbrugslån en god mulighed.

Løbetid og afdrag varierer

Før du ansøger, skal du selvfølgelig afklare, hvor stort et lånebeløb, du har brug for, og du skal kunne afdrage på det hver måned. Løbetiden og ydelsen kan variere alt efter, om du bruger 12 eller 70 måneder på af afdrage på dit forbrugslån. Hotlån.dk tilbyder lige nu, at du kan låne til forbrug og vente med at betale første afdrag til 1. februar, hvilket er en fordel for dig, hvis du har brug for lidt ekstra penge henover julen.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen