Læg sexlegetøjet væk derhjemme

Hjem » Læg sexlegetøjet væk derhjemme

Det kan godt være, du ikke er den generte type og åbenhjertet og ærligt gerne taler om dit sexliv til Gud og hver mand.

Sådan skal du bare fortsætte med at være, for så kan man sige, at bedømmelsen af dig kommer fra førstehåndskilden og ikke via en andenhåndskilde eller noget, der er ude på at sprede rygter eller gør det utilsigtet.

Og du kender vel historien om en fjer, der blev til fem høns af H. C. Andersen? Den er stadig lige aktuel i dag, som den var dengang.

Det handler sådan set ikke om, hvad du er til af sexlegetøj og foretrækker at bruge. Vi lever i en tidsalder, hvor stort set alle ting bliver accepteret, selvom vi ikke er altid lige så gode til at stå ved det.

Årsagen er nok, at sexlivet stadig er et privat emne, der bliver hjemme bag hjemmets fire vægge, selvom vi er kendt for at være et liberalt samfund og var blandt de første i verden, der legaliserede billedpornografien.

Man kan sige: Vi er åbne, så længe man holder det for sig selv og kun tager det frem – lyster og sexlegetøj – når der direkte eller meget indirekte bliver spurgt ind til det.

Og det bringer os tilbage til, at hvis du bare på den mindste mulige måde venter gæster, som ikke ligefrem er inviteret hjem til swinger-fest, dildo-party eller lignende, så er sexlegetøjet noget af det første du skal pakke væk.

Selvom de nærmeste nok vil acceptere at se det, så kan de komme til at fortælle det videre til andre mennesker, som du måske selv ville have fortalt, hvilken sexlyst og -legetøj, du havde.

For det er her, at historierne kan blive overdrevet, hvis de bliver fortalt videre om noget, de har set, uden at spørge ind til det og hørt din vinkel.

Derfor: Tjek altid, at sexlegetøjet er lagt væk som noget af det første, når andre kommer på besøg.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen