Lune tørklæder til at holde halsen varm

Hjem » Lune tørklæder til at holde halsen varm

Find dit næste tørklæde på https://www.pashminawear.dk/25-toerklaeder.

Tørklæderne, der kommer i mange længder og farver, er forsvarligt fremstillet af en virksomhed der er sig meget bevidst om god kvalitet og bæredygtighed.

Tørklæderne er lavet af naturlige materialer og fremstillet under forhold der viser respekt for alle der er involveret i produktionen – helt fra start til slut.
Det betyder selvfølgelig også at der ikke har været anvendt børnearbejdere til fremstillingen af nogle af de produkter man kan købe hos PashminaWear.dk.

Udover at være tørklæder med god samvittighed, gør stoffernes naturlige kvalitet også at de er slidstærke og måske kan blive det tørklæde man har i mange år.
Mange af tørklæderne til kvinder er lavet af lammeuld fra Skotland og det gør dem varme og bløde. Uden at de kradser!

Et tørklæde er den perfekte accessory til at bruge indendørs og udendørs her i den kolde sæson. Hvis foråret og sommeren heller ikke arter sig lige så dejligt som man kunne ønske sig, kan et tørklæde jo fungere året rundt til at holde varmen om halsen og brystet og forhåbentligvis holde de strenge forkølelser godt på afstand.
Hvis man ikke er til uldtørklæder er der også andre fine tørklæder i en tyndere kvalitet inde på PashminaWear.dk’s webshop. Udover de ensfarvede tørklæder er der også nogle fine tørklæder i tern og med mønstre der kan pifte looket op på en kold og grå dag.

Tag også et kig på de lækre og moderne tubehalstørklæder der er smarte, praktiske og lune. 

Alle tørklæderne er i enten uld, bomuld, silke eller cashmere, der også er OEKO-TEX-certificeret. 

Den kvalitetsbevidste webshop er baseret i Århus og tilbyder tilfredshedsgaranti på deres varer til alle deres kunder – man kan altså selv tjekke kvaliteten af tørklæderne ved at bestille dem fragtfrit online og returnere dem uden omkostninger hvis man ønsker det. 

 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen