Nå dine mål med hypnose

13 september 2021 Astrid Pedersen

Kæmper du for at slippe en dårlig vane, eller ønsker du dig mere selvværd? Så skulle du prøve hypnose.

Hvad sker der under en hypnose?

Når du deltager i en hypnose session vil din hypnoterapeut inducere en let trance. Det betyder at du vil befinde dig i en eget afslappet tilstand. Denne tilstand kan best sammenlignes med de tidlige søvn stadier hvor du stadig kan fornemme verden omkring dig men glider lidt ind og ud af bevidsthed.

Du vil stadig kunne høre hypnoterapeutens stemme som taler til dig i et roligt og blidt toneleje. Du vil føle dig behageliget tilpas, og vil ikke på noget tidspunkt føle at du mister selvkontrollen.

Det er selvfølgelig vigtigt at du er tryg ved din hypnoterapeut, ellers vil du ikke kunne slappe af, og du vil ikke kunne komme i let trance. Og så vil din hypnoterapi session ingen effekt have.

Hvad kan jeg opnå med hypnoterapi?

En af de mest populære anvendelser for hypnoterapi er rygeafvænning. Rigtig mange rygere har med stor succes kunnet lægge smøgerne på hylden efter et hypnose forløb. Det er simpelt hen meget nemmere at blive motiveret til at kvitte røgen når hypnose går ind og understøtter beslutningen.

Af samme grund er hypnoterapi også et effektivt middel i forbindelse med bekæmpelse af andre dårlige vaner, for eksempel overspisning eller lignende former for afhængigheds betinget misbrug. Og så kan du faktisk også både bekæmpe angst og depression med målrettet hypnoterapi.

Hvor kan jeg få hypnose i Sønderborg?

Er du bosat i den sydøstlige del af Jylland, nærmere betegnet Sønderborg eller nærmeste omegn, kan du med fordel benytte Nicole Hertz som din faste hypnoterapeut. Hos Nicole Hertz er du garanteret en på én og samme tid empatisk, personlig og professionel behandling som tager udgangspunkt i dine ønsker og præferencer.

Hos Nicole Hertz er du i trygge hænder – læs mere på nicolehertz.dk

Flere nyheder