Pift dit hjem op med en gulvafslibning

Hjem » Pift dit hjem op med en gulvafslibning

Mange danske hjem har trægulve. Det gælder både lejligheder og huse. Nogle har smukke plankegulve der enten er lakeret andre har fået en omgang sæbevand eller lud. Andre har et trægulv med et kompliceret sildebensmønster og andre har et parketgulv. Fælles for dem er at de skal passes og vedligeholdes, hvis de skal forblive smukke og varme i farverne.

Men uanset hvor forsigtig du er og hvor godt du passer på gulvet, vil det blive nødvendigt på et eller andet tidspunkt at få foretaget en gulvafslibning. Ofte gøres det i forbindelse med en flytning, da det er et bøvlet og støvet stykke arbejde, som er nemmest at gøre når lejligheden er tom. Alternativt skal man flytte rundt på møbler og dække af inden afslibningen går i gang.

Find en billig, men ikke alt for billig gulvafhøvler

Når du skal finde et gulvfirma er det en god ide at du kontakter flere, gerne 3 eller flere, med mindre at du har fået et firma anbefalet af en hvis holdning og smag du tror på. Selvom ingen ønsker at betale for meget for en vare eller et projekt, er det her vigtigt at du ikke blot siger ja til det første og bedste billige tilbud.

Det skyldes at du kan risikere at det firma, der har afgivet det meget billige tilbud ikke har tid til at udføre jobbet ordentligt, hvis de også skal tjene penge. Det betyder at du kan risikere at komme hjem til et gulv, som kun er halvt færdigt eller så fuld af ridser at du skal have det afslebet igen eller måske i værste tilfælde have udskiftet gulvet.

Det er ikke det samme som at skrive at de dyreste er de bedste, men ved at få mindst 3 tilbud, får du et overblik over prisniveauet og kan nemmere beslutte dig for, hvad opgaven koster.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen