Professionel hjælp til flytning? Kontakt din flyttemand i Viborg

Hjem » Professionel hjælp til flytning? Kontakt din flyttemand i Viborg

Den jyske købstad Viborg er måske mest kendt for sin status som en af Danmarks ældste byer – og for sin borgmester tidligere træner for dame landsholdet i håndbold Ulrik Wilbek. Viborg, som er placeret centralt i Jylland, tæt på de store hoved trafikårer såvel som på skov og natur.

Når du vælger at bosætte dig – og din eventuelle familie – i Viborg, får du ikke alene en bolig til en af landets laveste kvadratmeter priser. Du får også en historisk by fyldt med kultur tilbud og mulighed for et væld af sports og fritids aktiviteter. Og så kan du og familien glæde jer over nogle af landets bedste skoler samt stort set ingen ventelister til de rummelige og professionelt drevne vuggestuer og børnehaver.

Flyt til Viborg med Kim’s Transport & Flytteforretning

Står du således for at skulle flytte ægtefælle, børn, dig selv og alle jeres fælles ejendele til Viborg, bør du alliere dig med en professionel flytteforretning – især hvis du flytter fra Fyn, Sjælland eller øerne. I denne sammenhæng er det nemlig sjældent tilstrækkeligt at få flyttehjælp fra venner og leje en kassevogn til formålet. Når du flytter langt, vil du gerne have hele flytte cirkusset overstået på én gang. Og her er det i de fleste tilfælde nødvendigt med en eller flere store lastbiler samt professionelle flyttefolk til hjælp.

Kim’s Transport & Flytteforretning har mange års erfaring inden for privat flyttehjælp. Vælger du Kim’s Transport & Flytteforretning til at forestå din flytning til Viborg, er du garanteret, at der bliver taget professionel hånd om dine ejendele. Hos Kim’s Transport & Flytteforretning kan du få hjælp til hele flytteprocessen, inklusive eventuelt opbevaring. Kim’s Transport & Flytteforretning sammensætter gerne et skræddersyet tilbud på flytning af dine ejendele sammen til dig.

Du kan kontakte din flyttemand i Viborg via hjemmesiden kimstransportogflytteforretning

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen