Sådan får du et ”grønt” hus

Hjem » Sådan får du et ”grønt” hus

I disse dage er global opvarmning, klima og miljø de helt store emner på den politiske dagsorden. I den forbindelse er der øget fokus på hvorledes man på individuelt plan såvel som ved politisk indgriben over for virksomheder og institutioner kan sikre en optimal udnyttelse af energien – og dermed en samlet besparelse på vort globale co2 aftryk.

Hvis du som hus ejer ønsker at være en aktiv del af den grønne omstilling, kan du med fordel kigge på din boligs energi forbrug. Her er opvarmning en vigtig faktor. Der er mange ting du kan gøre for at sikre, at opvarmning af dit hjem foregår uden det helt store spild, og dermed bliver mere venlig over for klimaet og miljøet.

Du kan for eksempel sørge for, at alle dine ydermure er behørigt isoleret. Dette kan gøres ved hjælp af efterisolering – en opgave som en faglært murer kan løse. Du kan lade din lokale glarmester varetage udskiftning af alle vinduer, således at de er tætnet på behørig vis, og har de rette isolerende termo ruder. Og endelig kan du skifte dit fyr eller dine gamle elektriske radiatorer ud med en energi effektiv og driftsikker varmepumpe.

Skal jeg vælge en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe?

Uanset hvilken type varmepumpe, du vælger, kan du se frem til en klækkelig besparelse på dine årlige udgifter til opvarmning af dit hus. En varmepumpe udnytter nemlig den tilførte energi op til fem gange så effektivt som de konventionelle opvarmnings metoder. En luft til vand varmepumpe kan for eksempel erstatte dit udtjente fyr, idet den på effektiv vis varmer såvel brugsvand som cirkulations vand op. Og en luft til luft varmepumpe er en prima substitut for dine ineffektive elradiatorer.

Du kan læse meget mere om luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper på husblog.dk

Tjek også disse sider:

https://husblog.dk/
https://have-hus.dk/
https://husglad.dk/
https://hus-tips.dk/
https://nytomhuse.dk/
https://NytByg.dk/
https://HusInspiration.dk/
https://ByggeTeknisk.dk/
https://hushaveideer.dk/
https://idetilhjemmet.dk/
https://ideertilhuset.dk/
https://forslagtilhjemmet.dk/

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen