Sådan får du lavet en Bilka bule

28 august 2021 Steffen Hansen

Det kan være farligt at parkere hvor der er mange andre mennesker. Hvis man er uheldig, så kan det i værste tilfælde ende ud med en af de berygtede Bilka buler. En Bilka bule har fået navnet grundet mange får en bule, når de parkerer ved Bilka. Dette skyldes, at det er buler, som kommer af, at andre banker en dør eller andet op i bilen. Derved får man en lille bule, som ikke kan være lavet af andet.

Hvis du får en Bilka bule

Hvis du er så uheldig, at du har fået en Bilka bule, så skal du først undersøge, om personen der har lavet den har lagt en seddel. Det er god stil, at man ligger en seddel, hvis man kommer til at lave en bule i en andens bil. Hvis de ikke har lagt en seddel, så skal du gøre op med dig selv, om du ønsker at bruge penge på, at få det lavet.

Er bulen en lille overfladisk bule, så kan det være, at det ikke kan betale sig at betale det det koster, at få den lavet. Hvis det er en lidt større bule, så kan det være, at det godt kan betale sig. Det er i bund og grund en smagssag, hvor du skal overveje, hvor meget du ønsker at ofre på en bule fra en parkeringsplads.

Ønsker du at få den lavet, så kan vi anbefale, at man tager kontakt til lj-auto. De leverer suveræn service og fantastiske priser. Find dem her: https://www.lj-auto.dk/

Hvis du laver en Bilka bule

Er du uheldig og komme til at lave en Bilka bule i en anden persons bil, så er det god stil, at du lægger en seddel som nævnt ovenfor. Ved at putte en seddel i deres forrude kan de kontakte dig, så i kan få styr på det hele med forsikringen, og så de ikke selv kommer til at betale for bulen, som du har lavet i deres bil.

Flere nyheder