Shopping kan også være en kontaktsport

Hjem » Shopping kan også være en kontaktsport

Du troede du garanteret, at du havde læst forkert, for du har da aldrig været til et stævne i shopping, og så vidt vides, så har shopping aldrig været en del af OL-programmet eller har for den sags skyld nogen sportsforening.

Dette er også ganske korrekt, for det at handle ind i større omfang, som vi mere mener med shopping på dansk, selvom det også bare kan være at handle det, det er skam ikke en sport på den måde, som vi ellers opfatter sport på.

Men når man ser folk, der tager ud på shopping i nogle bestemte sammenhænge både herhjemme og i udlandet, så foranlediges man til at tro, at folk her har øvet sig og trænet op til det, for der er virkelig kontakt mellem de handlende!

Og der menes sjældent på den måde, hvor man hilser på hinanden og tager en hyggesludder: det kan lignes slåskampe på livet om at få fat i det, som flere folk har udset sig.

Dette ser man specielt, hvis der er stort udsalg, om det så er sæsonbetonet efter, hvornår på året det er, som man næsten kan indstille ens ur efter, eller der er tale om noget udsalg i forbindelse med en speciel anledning.

Og så skal man heller ikke glemme, når en butik har fået fat i nogle sjældne eller nye varer, eller de pludselig laver et stort nedslag i prisen.

Her oplever man nogle gange, at folk valfarter til stedet og nogle gange sover udenfor butikken, så de er sikker på at være først i køen til at købe, når der bliver åbnet.

Sådan er oplevelsen tit og ofte, når der kommer noget nyt på gaden, som folk bare vil være de første til at eje – så her behøver der ikke engang være udsalg!

Men selv de mest spinkle mennesker får her nogle gange overmenneskelig styrke til at shoppe med – imponerende!

Tjek også disse sider:

https://meshop.dk/
https://dkshops.dk/
https://shoppingnu.dk/
https://shopandbuy.dk/
https://minshopping.dk/
https://shopping-bloggen.dk/
https://Online-Shopping.dk/
https://ShoppingHome.dk/
https://HobbyShopping.dk/
https://ShoppingInspiration.dk/
https://shoppingagenten.dk/
https://ehandelsblog.dk/

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen