Vælg den bedste hundekurv eller hundeseng til netop din hund

Hjem » Vælg den bedste hundekurv eller hundeseng til netop din hund

Som hundeejer har du selvfølgelig en vis interesse i, at din hund har det godt. Du har samtidig ansvaret for hundens velbefindende. Dette er ikke gjort med den rette affodring, selv om god hundemad selvfølgelig spiller en vigtig rolle i forhold til dyrets fysiske trivsel. Hunden skal også have de rette rammer for udfoldelse. Det er derfor din pligt at indkøbe diverse redskaber og udstyr til hunden som kan sikre dens glæde og aktivering i hverdagen.

Du har sikkert allerede været ude og anskaffe mad og vand skåle i høj kvalitet, hundelegetøj og alskens udstyr til gåturen så som hundesnor, halsbånd eller seletøj. Men har du husket at indkøbe en fornuftig og komfortabel hundeseng til din nye firbenede ven?

Lad hunden sove godt om natten i den rette hundekurv eller hundeseng

Mange hundeejere tror fejlagtigt at en hund sagtens kan klare sig med et gammelt tæppe eller en flad pude lagt direkte på det hårde gulv. Men her tager de altså fejl.

En hund har lige så stort et behov for komfort, varme og tryghed under sin nattesøvn som et menneske har. Derfor bør du sørge for at hunden har de optimale rammer for at kunne få en sund og god nats søvn.

Hvis du ikke indkøber en hundeseng eller en hundekurv som er indbydende for hunden vil den selv finde andre muligheder. Og så har du pludselig hunden liggende i møblerne, hvilket du nok ikke ønsker.

Hvilken type hundekurv eller hundeseng skal jeg vælge?

Du bør tage udgangspunkt i hundens race, højde og drøjde når du står for at skulle vælge en hundekurv eller en hundeseng. En stor hund med lange ben som for eksempel en Grand Danois eller en Dobermann vil eksempelvis sætte stor pris på en hundeseng med ben. Du kan læse mere om hundesenge på designforpets.dk.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen