Vælg et professionelt parkeringsfirma til at hjælpe med dine parkeringspladser

Hjem » Vælg et professionelt parkeringsfirma til at hjælpe med dine parkeringspladser

Er du generet af uretmæssig eller hensynsløs parkering på de parkeringspladser, som rettelig tilhører beboerne i din ejendom eller kunderne i din forretning? Så bør du overveje parkeringskontrol. Og til det formål skal du bruge et seriøst parkeringsfirma, som kan tilbyde en god parkeringsløsning.

Hvilket parkeringsfirma skal jeg vælge?

Hvis du leder efter et parkeringsfirma, som kan tilbyde en skræddersyet parkeringsservice, som matcher netop dine parkeringspladser, kan du med fordel vælge UnoPark.

Hos UnoPark har den høje kundetilfredshed førsteprioritet. Det er vigtigt for UnoPark, at kunden ser sig selv som centrum for den parkeringsløsning, der vælges. Derfor vil du hos UnoPark altid blive tildelt en personlig parkeringskonsulent, som kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilke ydelser du ønsker at benytte i forbindelse med din parkeringsløsning.

Du kan for eksempel vælge en løsning med parkeringskontrol udført af dygtige og veluddannede parkeringsvagter, som forestår udskrivning af bødeforlæg. Du kan også vælge at være din egen parkeringsvagt og selv varetage denne opgave. Så vil UnoPark ordne inddrivelsen af dine parkeringsbøder.

Du kan også få hjælp til opsætning af videoovervågning eller nummerpladegenkendelse samt bomme eller pullerter i forbindelse med adgangskontrol. Og du vil under alle omstændigheder få adgang til administration af dine egne parkeringspladser.

Dette vil foregå gennem et online digitalt administrationsmodul, som du også kan tilgå via en app, der installeres på smartphone eller tablet. På den måde kan du til hver en tid tilgå dit administrationsmodul og eksempelvis tildele eller tilbagekalde parkeringstilladelser – både de permanente og de midlertidige. Og du vil altid kunne kontakte din parkeringskonsulent, hvis du ønsker en ændring i din parkeringsløsning – for eksempel tilføjelse af nye services eller ændring af dine parkeringsbetingelser.

Du kan læse mere om UnoPark og kontakte parkeringsfirmaet direkte via hjemmesiden UnoPark.dk, eller ved at ringe og lave en aftale om et uforpligtende møde.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen